Skrattfest på Frölunda torg, i dag och i morgon!

This post is in Swedish.

Idag och i morgon kommer jag (och Fotograf Martin Carlsson) att finnas på Frölunda torg och fotografera den som vill finnas skrattande med på en stor vägg tillsammans med hundratals andra skrattande människor. Till min hjälp så finns det några kända svenska komiker på plats bakom mig som kommer göra allt i sin makt för att få bilden så trovärdig som möjligt. Dessutom får du bilden utskriven och kanske signerad?! :) Gratis! Kom! Om du säger Foveon så fotograferar jag dig med min SD15, i övrigt kommer jag använda Canon. aaaaa

11-15:00 Lördag  (Erik och Mackan)
11-15:00 Söndag (Peter Wahlbeck)

About Carl Rytterfalk

Welcome to my blog! I'm Carl Rytterfalk, a swedish photographer who loves everything that is interesting in the world of photography. In 2002 I fell in love with the three layered Foveon sensor and has since then been an addicted user of Sigma cameras. Though I use Canon and Nikon as well. :)
This entry was posted in All and tagged , , . Bookmark the permalink.

One Response to Skrattfest på Frölunda torg, i dag och i morgon!

  1. uri c says:

    hello carl

    is it true that you cannot do anything while the sd15 camera is saving the files into the sd card.

    so i cant press play when it writing

    thank you

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

 

Optionally add an image (JPEG only)